Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Κιαπίνι: «Το πρωτάθλημα ανήκει στον κόσμο, ήταν ο 7ος παίκτης»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Volley League Γυναικών και ο Αλεσάντρο Κιαπίνι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην εικόνα της ομάδας όσο και στη στήριξη του κόσμου.

Οι «πράσινες» επικράτησαν 3-0 σετ του ΖΑΟΝ στο Μετς, ολοκλήρωσαν τη σειρά των τελικών με «σκούπα» και κατέκτησαν το πρωτάθλημα για 27η φορά στην ιστορία τους, με τον Ιταλό τεχνικό να στέκεται στην προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κιαπίνι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, υπογραμμίζοντας τη συνολική δουλειά που έγινε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα.

Όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στο σταφ και ειδικότερα στον Σωτήρη Πανταλέων για το σχεδιασμό της ομάδας. Από το καλοκαίρι έγινε τρομερή δουλειά.  Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν ο έβδομος παίκτης. Μας βοήθησε πολύ για αυτή τη νίκη, τους αφιερώνω το πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συλλόγου για την άνεση που μας προσέφερε. Ήταν ένα πρωτάθλημα που χάρηκα πάρα πολύ, τόσο για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου, όσο και για το πώς κατέληξε όλη αυτή η προσπάθεια. Όλοι δούλεψαν από την αρχή σκληρά γι’ αυτό το αποτέλεσμα».».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ