Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο τίτλος της Super League περνά από Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο

Δύο σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού της Super League, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4. Την αρχή κάνουν στις 18:00 οι δύο δικέφαλοι, με την πρωτοπόρο ΑΕΚ να υποδέχεται από θέση ισχύος τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στο ματς με τον… αέρα του +5, συνεπώς οι Θεσσαλονικείς θα είναι κερδισμένοι μόνο με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι γηπεδούχοι θα ενισχύσουν περαιτέρω τις πιθανότητές τους για τον τίτλο.

ΑΕΚ: Στρακόσα – Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πενράις (Πήλιος) – Μαρίν, Πινέδα, Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς (Περέιρα ή Κουτέσα) – Ζίνι (Γιόβιτς), Βάργκα.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής – Σάντσες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Ζαφείρης – Χατσίδης (Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον – Γερεμέγεφ.

Αμέσως μετά (21:00) ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να βιώνουν μια ιδιαίτερη συνθήκη.

Οι μεν πράσινοι έχουν από ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες για το πρωτάθλημα, ενώ οι ερυθρόλευκοι είναι τρίτοι στην κατάταξη και κινδυνεύουν από νωρίς να μείνουν πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Σε κάθε περίπτωση, το βαθμολογικό κίνητρο είναι υπαρκτό και σε συνδυασμό με το γόητρο προβλέπεται ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι και μάλιστα, για τελευταία φορά στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαφόν – Γεντβάι, Ίνγκασον, Ερνάντεθ – Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος – Ταμπόρδα, Αντίνο, Τετέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα – Έσε, Σιπιόνι – Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον – Ελ Κααμπί.

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (18:00)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανθάνο (Ισπανίας)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελέρ (Τουρκίας)

Η βαθμολογία:

  1. ΑΕΚ 63
  2. ΠΑΟΚ 58
  3. Ολυμπιακός 58
  4. Παναθηναϊκός 50

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ