Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Αλ Ντρίγια κρατά τον Ντιαντί και φέρνει σημαντικά έσοδα στον Άρη

Η Αλ Ντρίγια έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην αγορά του Κλέιτον Ντιαντί το προσεχές καλοκαίρι, με τον Άρη να ετοιμάζεται να βάλει σημαντικό ποσό στα ταμεία του από την υπόθεση του νεαρού Σενεγαλέζου.

Ο 18χρονος μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», μετρώντας 26 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει, ωστόσο η επένδυση που έγινε για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2024 από ακαδημία της Σενεγάλης αποδεικνύεται ήδη απολύτως επιτυχημένη.

Ο Άρης είχε δαπανήσει περίπου 600.000 ευρώ για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη αποσβέσει το ποσό μέσω του δανεισμού του στην Αλ Ντρίγια, από τον οποίο εισέπραξε 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Με την επικείμενη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους επιπλέον 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία είναι ειλημμένη, ανεξάρτητα από την έκβαση της μάχης για την άνοδο. Η Αλ Ντρίγια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση με 58 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την τρίτη ομάδα, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, θέση που οδηγεί απευθείας στην πρώτη κατηγορία.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη ενημερώσει τον Άρη για την πρόθεσή τους να κάνουν χρήση της οψιόν, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ντιαντί στην πρώτη του σεζόν στη Σαουδική Αραβία.

Ο νεαρός μετρά 22 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 18 ως βασικός, έχοντας πετύχει τρία γκολ και μοιράσει επτά ασίστ, επίδοση που τον κατατάσσει δεύτερο πασέρ της ομάδας του πίσω από τον Όσκαρ Ροντρίγκεθ.

Μάλιστα, η πρόθεση αγοράς υπήρχε ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο η διαδικασία μετατέθηκε για το τέλος της σεζόν, με τον Άρη να ετοιμάζεται πλέον να καρπωθεί ένα σημαντικό οικονομικό όφελος ενόψει των αλλαγών που δρομολογούνται για το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ