Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για τα υβριστικά στο ΣΕΦ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ.

Οι «αιώνιοι» συναντήθηκαν στο φαληρικό στάδιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, με τους Πειραιώτες να φθάνουν στην κατάκτηση της νίκης. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΚΑΕ θα αναγκαστούν να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας για την ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών τους. 

Συγκεκριμένα, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο συνολικού ύψους 3.100 ευρώ, ενώ τους έγιναν και τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις για τη χρήση λέιζερ.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: 1) Επιβάλλεται στην Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ: α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ, ήτοι συνολικά δύο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00 ευρώ και β) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, πρόστιμο 300,00 ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό της 27/12/2014 και 2) Επικυρώνει στην Ολυμπιακός ΣΦΠ τις α, β και γ έγγραφες προειδοποιήσεις κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου β 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού για χρήση δεικτών λέιζερ για τον ως άνω αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ