Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκη-πρόκριση του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη!

Πραγματοποιώντας μια πολύ σοβαρή εμφάνιση, από την αρχή μέχρι το τέλος, ο ΟΦΗ «καθάρισε» τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αχαρναϊκού είχε μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ομάδα του ΟΦΗ ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 12΄λεπτό ο Βουό πρόλαβε τον Αποστολίδη και σημείωσε το γκολ, γράφοντας έτσι το 1-0.

Ύστερα από το 1-0 η ομάδα της Κρήτης είχε την ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων, με τον Βουό ξανά, αφού ύστερα από την σέντρα του Μίκιτς, με τον πρώτο να μην προλαβαίνει την μπάλα, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί των «πρασίνων» να απομακρύνουν την μπάλα.

Ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε καλά, αλλά δεν συνέχισε έτσι, καθώς στην συνέχεια η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κατάφερε να πάρει εκείνη τον έλεγχο του αγώνα, αφού φαινόταν να είναι πιο απειλητικός, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα του έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάτι αξιόλογο από καμία ομάδα, με το παιχνίδι να είναι πιο σκληρό απ’ ότι ήταν στο πρώτο, με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του ΟΦΗ, αφού στην πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στο 78’ λεπτό η ομάδα του Αχαρναϊκού είχε καλή ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ύστερα από το κόρνερ του Ματσούκα, ο Τζιώρας πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα μείνουν με δέκα παίκτες, αφού ο Μάρη θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί για μαρκάρισμα πάνω στον Βουό.

Λίγο έλειψε ο ΟΦΗ στο 84΄να κλειδώσει την υπόθεση νίκη-πρόκριση, αφού ο Αναστασίου πρόλαβε τον Ράντι και παραχώρησε το κόρνερ.

Γκολ για τους Κρητικούς στο 87’ με τον Ράντι. Ότι δεν κατάφερε πριν 3 λεπτά το κατάφερε τώρα αφού έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Αποστολίδη κάνοντας έτσι το 2-0.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος (Ψιάνος 63’), Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (Πλαβούκος 69’), Ματσούκας, Γουέρε (Ντάγκρας 77’) ,Τζιώρας.

ΟΦΗ (Nίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (Φαζός 64’), Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος (Ράντι 63’), Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό (Μασάδο 82’).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ