Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης: «Κανένα σενάριο Ιβάνοβιτς, ούτε για το καλοκαίρι»

Ο Άρης βάζει τα πράγματα στην θέση τους και ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν από την Ιταλία σχετικά με πιθανή συνεργασία με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο υπεύθυνος Τύπου της κίτρινης ΚΑΕ, Αντώνης Γκάτζιος, βάζει τέλος στις φημολογίες που έχουν αναπτυχθεί και συνδέουν τον έμπειρο Μαυροβούνιο τεχνικό με τον πάγκο του «Αυτοκράτορα».

«Κανένα σενάριο Ιβάνοβιτς, ούτε για το καλοκαίρι, το είπαμε πριν από εβδομάδες και μάλλον δεν έγινε κατανοητό… Το μυαλό στο κεφάλι μας για όσα (πιθανά και απίθανα) ακούγονται.

Η προσοχή μας σε ένα πρόγραμμα – βουνό που έρχεται, με επτά ματς σε 37 μέρες… Και πρώτα απ’ όλα σε έναν αγώνα, μεθαύριο, όπου οι απουσίες πιθανόν να είναι σημαντικές, και δεν έχουμε μάθει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο… Γι’ αυτό όλοι εκεί, στο ξεκίνημα της τελικής ευθείας. Ως το τέλος…» ανέφερε αναλυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ