Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πρασίνισε» την Σεβίλλη ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (22:00) μια ιστορική ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Μπέτις στο «Καρτούχα» και θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» θα έχει τουλάχιστον 4.000 οπαδούς του στο πλευρό του, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Ανδαλουσία, προκειμένου να στηρίξουν το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ, στην προσπάθεια που θα κάνει να βρεθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά από 23 χρόνια.

Οι «πράσινοι» οπαδοί λίγο πριν πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες του γηπέδου κατέκλυσαν τους δρόμους της Σεβίλλης και τραγούδησαν για τον Παναθηναϊκό, ελπίζοντας στη μεγάλη πρόκριση! Μάλιστα, όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το επιβλητικό «Καρτούχα», όπου θα δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ