Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα αλλαγή για Ιωαννίδη και Βουλγαράκη

Η ζωή της Ελένης Βουλγαράκη έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες, μετά τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ, καθώς περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της στη Λισαβόνα μαζί με τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για ακόμη μία μετακόμιση σε νέο σπίτι τους επόμενους μήνες. Την είδηση αποκάλυψε η Βουλγαράκη μέσα από βίντεο στο TikTok, μιλώντας με χιούμορ για την εμπειρία της.

«Πραγματικά δε θυμάμαι πόσες φορές έχω πει στη ζωή μου ότι σιχαίνομαι τις μετακομίσεις. Μετακομίζουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες», είπε, εξηγώντας ότι η διαδικασία σε ξένη χώρα έχει δυσκολίες, κυρίως στη συνεννόηση, αφού λίγοι μιλούν αγγλικά στην Πορτογαλία.

Παρά την ταλαιπωρία, η Βουλγαράκη τόνισε ότι το νέο τους σπίτι της αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο, που είχε πιο «καλοκαιρινό» και εξοχικό vibe.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ