Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι μπηχτές του «περήφανου» αρχηγού

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Δημήτρης Τζούριτς εκθείασε συμπαίκτες κα τεχνικό τιμ, ενώ έριξε τις μπηχτές του στην διοίκηση της ΕΟΠΕ, λέγοντας: «Είμαστε ουσιαστικά μόνοι μας».

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο Κοβεντάριο πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου των προκριματικών του Eurovolley 2017.

H Εθνική Ανδρών θα παίξει το διάστημα 16-18/9 στην Κοζάνη και 23-25/9 στην Αμβέρσα με αντιπάλους Βέλγιο, Ουκρανία και Μολδαβία. Ο πρώτος του 3ου ομίλου προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση και ο δεύτερος θα οδηγηθεί στα μπαράζ.

Ο Αρχηγός της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Κοζάνης. Από τον Ιούνιο που ήρθαμε πρώτη φορά νιώσαμε την ζεστασιά του κόσμου και η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο. Στόχος της ομάδας σίγουρα είναι να πάμε στο Ευρωπαϊκό. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτόν τον καιρό. Ουσιαστικά είμαστε μόνοι μας. Το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες μου έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά, τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα».

Το πρόγραμμα (Κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης)

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
18:00 Μολδαβία- Ουκρανία
21:00 Ελλάδα- Βέλγιο

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
18:00 Ουκρανία- Βέλγιο
21:00 Μολδαβία- Ελλάδα

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
18:00 Βέλγιο- Μολδαβία
21:00 Ουκρανία- Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ