Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Αντιμετωπίζουμε τον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου σήμερα, τον ΠΑΟΚ»

Το δικό του σχόλιο για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα έκανε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τομάσο Λορέτο, χαρακτηρίζοντας τον «δικέφαλο του Βορρά» το δυνατότερο αντίπαλο του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την σημερινή αναμέτρηση: «Είναι μια ημέρα πολύ σημαντική για εμάς, για την Φιορεντίνα. Σήμερα το πρωί μιλούσαμε με τον πρόεδρο της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε τον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου σήμερα, τον ΠΑΟΚ». 

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Φιορεντίνα και την πιθανή ενδεκάδα: «Δεν είναι πολύ εύκολο να πούμε ποια ενδεκάδα θα επιλέξει ο Σόουζα, πιθανότατα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές όπως είναι ο Μπαμπακάρ στην κορυφή της επίθεσης αντί του Κάλινιτς και ο Λετσερίνι κάτω από τα δοκάρια για να μείνει εκτός ο Ταταρουσάνου. 

Το πλεονέκτημα της Φιορεντίνα είναι η ξεκούραση, εφόσον το ματς με την Τζένοα αναβλήθηκε. Εκεί στάθηκε και ο Πάουλο Σόουζα καθώς ελπίζουν πως θα το εκμεταλλευτούν έναντι του ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος, οι Ιταλοί ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας να αντιμετωπίσουν και την “καυτή” ατμόσφαιρα της Τούμπας». 

Για τους στόχους της Φιορεντίνα τη φετινή σεζόν: «Ξεκάθαρα μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο στόχος της Φιορεντίνα είναι να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa League, γιατί στο πρωτάθλημα μπορεί να “χτυπήσει” μέχρι την τρίτη θέση, η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα των τελευταίων χρόνων, μοιάζει ανίκητη, το Κύπελλο της Ιταλίας αλλά και το Europa League είναι μέσα στους στόχους της ομάδας. Να πετύχει την πρωτιά στον όμιλο, ελπίζοντας σε μια καλή κλήρωση στην συνέχεια». 

Για τους παίκτες που ξεχωρίζουν από την Φιορεντίνα: «Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας, ο Μπόρχα Βαλέρο είναι -κατά τη γνώμη μου- και ο πιο σημαντικός, κάνει πολύ δουλειά στη μεσαία γραμμή, είναι εργαλείο για τον Σόουζα. Μετά είναι ο Κάλινιτς, γρήγορος, σημαντικός για τους “βιόλα” και ο Ροντρίγκες, αρχηγός και πολύτιμη μονάδα στην άμυνα. Αυτοί οι τρεις είναι οι σημαντικότεροι παίκτες της Φιορεντίνα».


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ