Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βόλος: «Προς sold out τα εισιτήρια με ΑΕΚ, ξεκινά η διάθεση και στο νότιο πέταλο»

Πρωτοφανής είναι η διάθεση των φίλων της ΑΕΚ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (1/3, 17:30) με τον Βόλο. Μέχρι χθες είχαν πωληθεί 18.000 εισιτήρια, ενώ σήμερα διατίθενται τα τελευταία, με το Πανθεσσαλικό να γεμίζει… ασφυκτικά.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Προς sold out οδεύουν τα εισιτήρια του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ.

Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων στο Νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου για να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της STOIXIMAN Super League 2025-26 με τον Βόλο ΝΠΣ (1/3 – 17:30), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τίθενται σε κυκλοφορία για τις ανάγκες των φιλάθλων μας τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση των εισιτηρίων μέσω της εφαρμογής gov.gr Wallet. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που ισχύει και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Το QR Code του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα πρέπει απαραίτητα να ταυτοποιηθεί μέσα από την εφαρμογή και χωρίς την ταυτοποίηση αυτή δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ