Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σόουζα: «Περιμένω από τους παίκτες μου να τα δώσουν όλα»

Μόνο φιλική δενπεριμένει να είναι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ο Πάουλο Σόουζα.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της Φιορεντίνα βλέπει μόνο το τρίποντο και τίποτα άλλο.

Βέβαια, δεν ξέχασε να μιλήσει και για τις καλές αναμνήσεις που έχει από την εν Ελλάδι παρουσία του.

Αναλυτικά

«Περιμένω πολλά από τους παίκτες μου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για περισσότερους από έναν λόγους, θέλω να κερδίσουμε και να κάνουμε μια θετική αρχή στο Γιουρόπα Λιγκ», ανέφερε αρχικά.

Για τις εμπειρίες του από την Ελλάδα: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Θυμάμαι πάντα την πρώτη ημέρα τη θερμή υποδοχή. Αυτό συνέβη και τώρα. Πάντα με ευχαριστούν και με κάνουν να νιώθω πολύ καλά. Τα χρόνια που πέρασα εδώ ήταν υπέροχα. Στην Ελλάδα υπάρχει πάθος, ενθουσιασμός, κάτι που δίνει κίνητρο στους παίκτες να βγουν στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα. Αυτό περιμένω να συμβεί και στο παιχνίδι μας κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως αναμένουμε όλοι να υπάρχει στο γήπεδο».

Όσον αφορά τις σκέψεις του για το ματς: «Με όλο τον σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, στην δική μας δυναμική και σκεφτόμαστε το πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες μια συνεχόμενη βελτίωση για τον Μπαμπακάρ. Είναι πολύ πιθανό να παίξει αύριο και να αποδείξει στο γήπεδο την δουλειά που κάνει στην προπόνηση. Αυτή την σεζόν, δεδομένου του ότι έχουμε πολλούς παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα, χρειαζόμαστε μια συνέχεια. Αυτό μετράει για μένα, όχι το αν θα γίνουν αλλαγές ή όχι στην ενδεκάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ