Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απογοήτευσε ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αποδείξει στο χορτάρι σε καμία περίπτωση τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Αχαρναϊκό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μένοντας στο 0-0 στο «Γεντί Κουλέ». Πλέον, είναι όλα ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού στις 18/9.

Οι Κρητικοί ήταν ελαφρώς ανώτεροι στο παιχνίδι, είχαν ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της ομάδας από το Μενίδι.

Το ψαλιδάκι του Μιλοσάβλιεφ στο 18’ και το σουτ του Όγκμποε στο 42’ ήταν οι καλύτερες στιγμές του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν βρήκαν εστία, ενώ από πλευράς Αχαρναϊκού δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 73’ ο Μασάδο έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Αποστολίδης κράτησε το 0-0, ενώ έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ψιάνου στον Μίκιτς, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια παράβαση και ο διαιτητής έδειξε σωστά «παίζεται». Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 87’ όταν ο Όστοϊτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Πλέον, η ρεβάνς της Νέας Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η λευκή ισοπαλία αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ