Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τιμωρία-«μαμούθ» για Ματίας Αλμέιδα! (ΦΩΤΟ)

Οι Ισπανοί δεν χαρίστηκαν στον Ματίας Αλμέιδα, τον οποίον τιμώρησαν με επτά αγωνιστικές για την αποβολή του από το παιχνίδι της Σεβίλλης με την Αλαβές!

Μία ιστορική και αμφιλεγόμενη απόφαση, καθώς τα όσα βαριά αναφέρει ο διαιτητής της εν λόγω αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα δεν αποτυπώνονται στην ολότητά τους από τα τηλεοπτικά πλάνα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την υπόθεση με στόχο την πτώση της βαριάς τιμωρίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί να χάσει τον προπονητή της για τους επόμενους δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, με την υφιστάμενη τιμωρία ο Αλμέιδα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Σεβίλλης στους εξής αγώνες: Χετάφε (εκτός), Μπέτις (εκτός), Ράγιο Βαγιεκάνο (εντός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Βαλένθια (εντός), Οβιέδο (εκτός), Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ