Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Με αλλαγές στη Λιβαδειά – Η πιθανή ενδεκάδα…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων», ετοιμάζει αλλαγές στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Βάσκος έχει χτυπήσει καμπανάκια στους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντας τους τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας που έχει αυτό το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρος πως οι Βοιωτοί τώρα θα είναι πιο επικίνδυνοι θέλοντας να βγάλουν αντίδραση.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα σοβαρή υποψηφιότητα έχει βάλει ο Καλογερόπουλος με τον Μεντιλίμπαρ να σκέφτεται να τον βάλει από την αρχή για να δώσει ανάσες στον Ρέτσο. Ο αρχηγός έχει σερί ματς στα πόδια του, έχει τραβήξει κουπί και χρειάζεται και αυτός μια ειδική διαχείριση για να μην προκύψουν απρόοπτα. Τον δοκίμασε τον Καλογερόπουλο, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα ο Μουζακίτης είναι φαβορί να παίξει στα χαφ σε ένα γήπεδο που πέρσι χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με ένα σουτ, ενώ τωρα είναι πιο απαραίτητος για να βοηθήσει καλύτερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Κατά τα άλλα στις υπόλοιπες θέσεις τον πρώτο λόγο έχουν οι Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Μπρούνο, Έσε, Ζέλσον, Τσικίνιο, Λουίς και Ελ Κααμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ