Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερχεται στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ ο Νομπόα

Ο Κριστιάν Νομπόα θα είναι την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον ΠΑΟΚ! Ο εκπρόσωπος του συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του δικεφάλου και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει από την πατρίδα του και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί  η μεταγραφή.

Το πιθανότερο είναι η παρουσίαση του να γίνει την Πέμπτη καθώς την Τετάρτη η ομάδα θα απουσιάζει στην Κέρκυρα για τον αγώνα κυπέλλου με την ομώνυμη ομάδα.

Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ, που βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, με το που έμεινε ελεύθερος στο τέλος του Δεκεμβρίου από την Ντιναμό Μόσχας κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και μία από αυτές ήταν και η πρώτη του ομάδα, η Εμέλεκ.

«Ο Κριστιάν Νομπόα θα ήταν υπέρβαση για την Εμέλεκ, αγωνιστικά και ποιοτικά, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού υπάρχουν ευρωπαϊκά κλαμπ που ενδιαφέρονται» εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας του Εκουαδόρ, Νασίμπ Νέμε πριν από μερικές ημέρες.

Η Εμέλεκ προσπάθησε, λοιπόν, για την επιστροφή του Κριστιάν Νομπόα στο Εκουαδόρ, όμως φαίνεται πως η πρόταση του ΠΑΟΚ, του έδωσε το προβάδισμα για τον 29χρονο χαφ.

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ