Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν είδα έναν διαιτητή που μπήκε να παίξει εναντίον της ΑΕΚ – VARίσιο πέναλτι, δεν μπορεί να μην το δώσει»

Τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την διαιτησία του Ντάνι Μάκελι, λέγοντας πως δεν είδε έναν διαιτητή που ήθελε να αδικήσει την ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε πως το πέναλτι του Μουκουντί είναι από αυτά που «στην εποχή του VAR δίνονται», εξηγώντας ότι η επαφή υπάρχει και ο διαιτητής δεν μπορεί να την αγνοήσει όταν καλείται να την εξετάσει στο μόνιτορ.
Ο Νικολαΐδης ανέφερε πως δεν είδε πρόθεση του Ολλανδού ρέφερι να αδικήσει την ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι οι δύο κρίσιμες φάσεις αφορούν κυρίως τον ρόλο του VAR. Όπως είπε, αν υπάρχει επαφή στο πόδι, ο VAR θα καλέσει τον διαιτητή και εκείνος θα καταλογίσει την παράβαση, όπως και έγινε.

Δείτε το βίντεο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ