Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κλίφορντ Ομορούγι

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε o Kλίφορντ Ομορούγι, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ.

Ο Νιγηριανός ψηλός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον «Δικέφαλο».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, επιλέγοντας ασπρόμαυρο χρώμα, σε ένδειξη πένθους για τους επτά οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία.

Ο Ομορούγι ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ. Στο τουρκικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, μετρώντας 3,4 πόντους και 1,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο ισραηλινό πρωτάθλημα είχε δύο συμμετοχές με 2,5 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ