Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός κόντρα στην Κύμη 

Ο Παναθηναϊκός, αν και αιφνιδιάστηκε αρχικά, έφυγε με τη νίκη (59-92) στο φιλικό κόντρα στην Κύμη από το κλειστό της Χαλκίδας, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Κρις Σίνγκλετον με τα «πράσινα».

Στο κλειστό της Κανήθου, το οποίο ήταν κατάμεστο, βρέθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ενώ εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Η ομάδα της Κύμης, που μπήκε στο παρκέ με μια εντυπωσιακή είσοδο αλά… ΝΒΑ, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και αιφνιδιάζοντας τον Παναθηναϊκό και έφτασε στο +17 (28-11), στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγήθηκε με 28-17!

Ο Παναθηναϊκός όμως σοβαρεύτηκε στην δεύτερη περίοδο, ο Μπουρούσης ανέλαβε «δράση» και με επιμέρους σκορ 2-23, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο ημίχρονο είχε περάσει μπροστά με 37-47.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Παναθηναϊκό να έχει επιβάλλει το παιχνίδι του, οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά σχήματα και συστήματα, το ματς ήταν άλλωστε προπονητικού χαρακτήρα. Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει τελικά στη νίκη, δείχνοντας να ανεβάζει «στροφές» ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του.

Δεκάλεπτα: 28-17, 37-47, 51-74, 59-92

Κύμη (Μπρατσιάκος): Μούσα 4, Γκριν 6(1),  Τουντζιαράκης 1, Σχίζας 5 (1), Σιγκούνας 5 (1), Τσούπκοβιτς 13 (3), Κατράνας, Τζώλος, Ψαθάς, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 2, Μόργκαν 15, Ελ Αμίν 8 (2).

Παναθηναϊκός Superfoods (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 6, Νίκολς 9 (1), Ρίβερς 5 (1), Τζέιμς 8, Μποχωρίδης 5 (1), Π. Καλάθης 4, Φώτσης 7 (1), Παππάς 17 (2), Φελντέιν 3 (1), Χαραλαμπόπουλος 2, Μπουρούσης 14, Ν. Καλάθης 12 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ