Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Γκαρσία (ΦΩΤΟ)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δεδομένα σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ένα ακόμα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του 30χρονου Ελβετού (με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι) της Μαρσέιγ, Ουλίσες Γκαρσία.

Το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα με την Ελλάς Βερόνα, όμως ο Νίκλας Μπέρνερ (δημοσιογράφος του sport.de) αναφέρει πως και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η ανάρτησή του:

Το Who is Who

Ο Γκαρσία ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σερβέτ και από το 2011 «μετακόμισε» στην Ζυρίχη, φτάνοντας μέχρι την Κ21. Ακολούθησε η μεταγραφή στην Γκρασχόπερς το 2014, με τον Ελβετό μπακ να καταγράφει 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (και αρκετές με τις Κ18 και Κ21) προτού φύγει το καλοκαίρι του 2015 για την Βέρντερ, έναντι 600 χιλ. ευρώ.

Στην Βρέμη παρέμεινε συνολικά 3 χρόνια, αγωνιζόμενος 23 φορές (και άλλες 8 με την δεύτερη ομάδα). Ενδιάμεσα πέρασε και για 6 μήνες δανεικός από την Νυρεμβέργη, παίζοντας 2 φορές, με την Γιούνγκ Μπόις να τον αγοράζει για 800 χιλ. ευρώ το 2018.

Εκεί βρήκε την «Ιθάκη» του και έμεινε για μια 6ετία, καταγράφοντας 195 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ και 40 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2024 η Μαρσέιγ έβγαλε από τα ταμεία της 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τον Γκαρσία να μετράει μέχρι σήμερα 42 συμμετοχές, με 2 γκολ και 3 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ