Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σάκοτα: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σοβαροί»

Στη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα της φάσης των «16» του BCL στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά το 88-73 της ΑΕΚ επί της Καρδίτσας στη SUNEL Arena.

Ο έμπειρος τεχνικός της Ένωσης χαρακτήρισε ιδιαίτερη τη συνθήκη των δύο αγώνων απέναντι στην ίδια ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο απαιτεί διαφορετική προσέγγιση και προσαρμογή. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία «χτισίματος», τονίζοντας ότι οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να ενσωματωθούν πλήρως και να αποδώσουν.

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Είναι πολύ περίεργο όταν παίζεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την ίδια ομάδα και μάλιστα σε διαφορετική διοργάνωση. Εγώ δεν έχω δει στη ζωή μου ποτέ δύο ίδια παιχνίδια σε τρεις ημέρες. Υπήρχε προειδοποίηση. Τελικά αυτήν την εικόνα είδαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σοβαροί. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε νέους παίκτες. Μετράει το αποτέλεσμα όπως λέμε πάντα».

Για τη σημασία της νίκης με τόσες αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι σημαντικό, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα επειδή οι καινούργιοι παίκτες μόλις ήρθαν στην ομάδα και δεν έχουμε πολλές προπονήσεις μαζί. Είναι μία διαδικασία. Ελπίζω να έχουμε ίδιο timing με όλους τους παίκτες. Είναι ένα θέμα σίγουρα για εμάς».

Για το αν ο Μπράουν θα είναι διαθέσιμος με την Άλμπα: «Πρώτα απ’ όλα θέλω περισσότερο κόσμο εδώ στο γήπεδο. Καταλαβαίνω ότι η μέρα είναι χάλια σήμερα για να έρθει κάποιος εδώ, όμως εμείς έχουμε ανάγκη από τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ