Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχόμενες συσκέψεις στον Ολυμπιακό για τον πάγκο – Αρχισε και η ονοματολογία για τον διάδοχο του Μίτσελ…

Τα στελέχη του Oλυμπιακού βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις τις τελευταίες ώρες με θέμα το σήμερα και το αύριο της ομάδας. Και μπορεί από κανέναν να μην έχει ειπωθεί ότι υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά η φημολογία, ακόμα και εκτός συνόρων πλέον, φέρνει τον Μίτσελ προ της εξόδου.

Οι γνώμες για την επόμενη ημέρα είναι πολλές.  Την τελική απόφαση όμως θα την πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες προτάσεις και για την περίπτωση απομάκρυνσης του Μίτσελ οι εισηγήσεις για την επόμενη ημέρα κινούνται σε δύο άξονες.

Η πρώτη πρόταση είναι να προσληφθεί Ελληνας προπονητής που να έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας γιατί προέχει η κατάκτηση του τίτλου.

Η δεύτερη, να προσληφθεί ξένος προπονητής αξίας, ώστε να πάρει λόγω και του ειδικού βάρους του ονόματός του πίστωση χρόνου και από τον κόσμο.

Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που έχει τιςε περισσότερες προτιμήσεις και ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα. Αντουάν Κομπουαρέ (Λανς) και Ρεμί Γκαρντ φέρονται να είναι στην κορυφή της λίστας του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο έτερος γνώστης της γαλλικής αγοράς Πιέρ Ισά, έχει σε εκτίμηση τον  Ελί Μπο, που πέρυσι τον Δεκέμβρη αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ. Και επίσης τον Ζαν Φερναντέζ, που επίσης πέρυσι τον Δεκέμβρη έφυγε από την Μονπελιέ.

Επίσης ακούστηκαν ο Γιολ, ο Ματσάρι, ο Φε και ο Χουάντε Ράμος. Είναι λογικό από στη στιγμή που κυκλοφόρησε ότι ο Μίτσελ είναι υπ’ ατμόν να έχουν ανάψει τα τηλέφωνα.

Βέβαια, για να προσληφθεί άλλος προπονητής πρέπει πρώτα να φύγει ο Μίτσελ. Κι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, ΄σο κι αν ακούγεται έντονα από χθες το απόγευμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ