Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Ελ Κααμπί βασικό το Μαρόκο στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Ώρα τελικού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2025, με το Μαρόκο και τη Σενεγάλη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (21:00) στο «Prince Moulay Abdellah Stadium», διεκδικώντας το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί να δίνει ξανά φανέλα βασικού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τοποθετώντας τον στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποτελεί σταθερή επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, έχοντας καταγράψει έως τώρα έξι συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, στις πέντε από αυτές τις εμφανίσεις ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό του ρόλο στην πορεία του Μαρόκου μέχρι τον τελικό.

Οι ενδεκάδες:

Μαρόκο (4-3-3): Μπόνο, Χακίμι, Αγκέρντ, Μασίνα, Μαζραουί, Σαϊμπάρι, Ελ Αϊναουί, Ελ Χανούς, Μπραχίμ Ντίαθ, Εζαλζουλί, Ελ Κααμπί

Σενεγάλη (4-3-3): Μεντί, Ντιατά, Σαρ, Νιακατέ, Ντιούφ, Λαμίν Καμαρά, Ιντρίσα Γκέγε, Παπέ Γκέγε, Εντιαγέ, Τζάκσον, Μανέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ