Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΟΦΗ: Με πέντε απουσίες στην Τούμπα, στην αποστολή ο 15χρονος Τσαλπατούρος

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/1) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Κόντης αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ανδρούτσος, Λαμπρόπουλος και Νους, ο ανέτοιμος Φούντας, αλλά και ο Μπόρχα Γκονζάλεθ που ταλαιπωρείται από ίωση. Στη Θεσσαλονίκη, όμως, θα ταξιδέψει ο 15χρονος χαφ Χρήστος Τσαλπατούρος (γεννημένος στις 12 Απριλίου του 2010).

Η αποστολή του ΟΦΗ: Λίλο, Κατσίκας, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης, Κωστούλας, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Κρίζμανιτς, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Βούκοτις, Μπαΐνοβιτς, Χνάρης, Τσαλπατούρος, Νέιρα, Θεοδοσουλάκης, Σενγκέλια, Ισέκα, Σαλσέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ