Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συγκίνηση και χαμόγελα στο Παλατάκι στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ (φωτό)

Τα 90 χρόνια γιόρτασε το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (9/9) με την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (80-94), η οποία πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω και του… κλίματος που επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη,

Ο κόσμος της ομάδας κατέκλυσε το κλειστό της Πυλαίας ούτως ώστε να «σβήσει τα κεράκια» στην μπασκετική… τούρτα του συλλόγου μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

Παράλληλα, στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος καθώς επίσης και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Μάλιστα, ο Ρώσος επιχειρηματίας έλαβε δώρο από τον Μπάνε Πρέλεβιτς μια ποντιακή λύρα, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα μέσα στις τάξεις του δικεφάλου.

Την παράσταση… έκλεψαν τα «ιερά τέρατα» που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους, ενώ πολύ θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν και οι «ξένοι» Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Κεν Μπάρλοου, Κλιφ Λέβινγκστον, Ντράγκαν Σάκοτα και Ντούσαν ίβκοβιτς.

Για την ιστορία, η ΤΣΣΚΑ έκανε περίπατο στην αναμέτρηση καθώς νίκησε χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα, τον ΠΑΟΚ με σκορ 80-94.

Στο πρώτο ημίχρονο ο δικέφαλος προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, κάτι που καττάφερε εν μέρει αφού στη λήξη αυτού το σκορ ήταν 39-46. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο, η ΤΣΣΚΑ πάτησε το γκάζι και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει τη διαφορά στο +14 (80-94).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ