Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διασύρθηκε η Λεβερκούζεν πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό

Λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την προτελευταία αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Στουτγκάρδη με 4-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» αιφνιδιάστηκαν πλήρως στη «Μπάι Αρίνα», καθώς πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας δεχθεί άλλα δύο, γεγονός που μετέτρεψε το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία.

Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ μπήκε με το… αριστερό στο 2026, μετά τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, παρέμεινε στους 29 βαθμούς, όσους έφτασε και η Στουτγκάρδη μετά το σημερινό εμφατικό «τρίποντο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ