Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Με μια μεγάλη απουσία θα μπει η ΑΕΚ στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ! 

Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε το πρωί ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Ως εκ τούτου θα συνεχίσει με θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την 22μελή  αποστολή για τον πρώτο αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη την Κυριακή στις 16.00 στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τζανετόπουλο,  Γιόχανσον, Μάνταλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

14199345_1268943986480410_1823828517806630533_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ