Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η τελευταία παρακάμερα του Άρη για το 2025 και το μήνυμα για τη συνέχεια

Την τελευταία της παρακάμερα για το 2025 δημοσίευσε η ΚΑΕ Άρης, μία ημέρα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τσεντεβίτα Ολίμπια για τη 12η αγωνιστική του EuroCup.

Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 60-89 στο Nick Galis Hall, παρουσιάζοντας κακή εικόνα και χάνοντας έδαφος στη μάχη της πρώτης εξάδας.

Μαζί με τα πλάνα της παρακάμερας, ο Άρης έστειλε και ένα μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς, τονίζοντας την ανάγκη αντίδρασης και επιστροφής.

«Η χρονιά δεν έκλεισε όπως θέλαμε, ειδικά σε ένα κατάμεστο Nick Galis Hall. Η υποχρέωσή μας είναι να “απαντήσουμε”, γιατί η χθεσινή εικόνα δεν αντιπροσωπεύει τον Άρη που οραματιζόμαστε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με έναν κοινό στόχο: να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και αρμόζει», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ