Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρίντεζης: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένα από τα μέλη της καλύτερης πεντάδας της Α1 της σεζόν 2015-16 και ο διεθνής φόργουορντ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες και τους προπονητές του στον Ολυμπιακό για την προσωπική του διάκριση.

Ο υπαρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας λίγο μετά την βράβευσή του ανέφερε ως «σας ευχαριστώ για το συγκεκριμένο βραβείο. Περιττό να πω ότι αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Να ευχηθώ ένα όμορφο πρωτάθλημα, καλύτερο από το περσινό και χωρίς βία». 

Ο καλύτερος νέος παίκτης της περσινής Α1, Ιωάννης Παπαπέτρου, παρέλαβε το βραβείο του και ευχήθηκε ενόψει της νέας σεζόν.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τη βράβευσή του: «Να ευχαριστήσω πολύ όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη μου τιμή και μόνο που βρίσκομαι εδώ.

Εύχομαι μία χρονιά με υγεία και να κερδίσει ο καλύτερος για ακόμα μία χρονιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ