Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς πάτησε… γκάζι και ξεπέρασε τον Λιβάι Γκαρσία

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λούκα Γιόβιτς ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ σκοράροντας το δεύτερο τέρμα στο ματς με τον ΟΦΗ, οδηγώντας τη στην ανατροπή, που την ανέβασε στην κορυφή με 37 βαθμούς.

Ο 27χρονος φορ με αυτό το τέρμα έφτασε τα 11 συνολικά στη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ, σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας κατά μέσο όρο – περίπου – ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια.

Ο πρώτος φετινός σκόρερ της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς μετρά 7 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος, 3 σε 6 Conference League και ακόμα 1 στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Μέχρι σήμερα ο Σέρβος δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αυτή του τη συγκομιδή ξεπέρασε τα 10 τέρματα του – περσινού πρώτου σκόρερ – Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έφυγε για τη Ρωσία και τη Σπαρτάκ Μόσχας, στα τέλη του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ