Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρομερό στατιστικό από τον Τάσο Μπακασέτα

Με ομαλή εξέλιξη και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Κηφισιάς και να διεκδικεί καλύτερη θέση ενόψει συνέχειας.

Στο 66’ το “τριφύλλι” κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Ίνγκασον στην περιοχή, με τον Τάσο Μπακασέτα να αναλαμβάνει την εκτέλεση στο 68’ και να σκοράρει για ακόμη μία φορά από τα 11 μέτρα. Ο Σφιντέρσκι βρισκόταν στον πάγκο και έτσι ο αρχηγός ανέλαβε την ευθύνη, συνεχίζοντας την εξαιρετική του παράδοση: συνολικά έχει εκτελέσει 28 πέναλτι στην καριέρα του, βρίσκοντας στόχο 21 φορές.

Το πέναλτι κόντρα στην Κηφισιάς ήταν μόλις το τέταρτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τελευταία φορά είχε σκοράρει από την άσπρη βούλα απέναντι στη Μπότεφ στην Αθήνα, για τα προκριματικά του Europa League. Προηγουμένως είχε ευστοχήσει και κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, σε Λεωφόρο και Τούμπα αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ