Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ελπίζουμε να αρθούν οι επιφυλάξεις μας»

Ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε ως προσωρινός επιδιαιτητής του ισπανικού μοντέλου στην διαιτησία, με την πλευρά του ΠΑΟΚ, μέσω επίσημης τοποθέτησης να εκφράζει τις επιφυλάξεις της, λόγω της παρουσίας του Βασσάρα στην ΕΠΟ.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Δικεφάλου: «Παρότι αναγνωρίζουμε την αξία του ως διαιτητή, είναι λογικό να έχουμε επιφυλάξεις για την θέση που είχε στη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Ελπίζουμε -και με δεδομένο ότι η θέση του είναι προσωρινή ως τις εκλογές- ότι οι επιφυλάξεις μας θα αρθούν. Σε κάθε περίπτωση είναι υπό κρίση σε κάθε του ενέργεια».

Στο μεταξύ, υπήρξε επικοινωνία του Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ο Θεοδωρίδης διέψευσε ότι ήταν δική του πρόταση ο Βασσάρας ως επιδιαιτητής, παρότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ζήτησε όμως από τον ΠΑΟΚ, όπως και από τους προέδρους Λίγκας και ΕΠΟ να γίνει προσπάθεια να βρεθεί μια συναινετική λύση για να ξεκινήσουν τα ματς.

Όπως έλεγαν μάλιστα οι άνθρωποι του Δικεφάλου, δεσμεύθηκε ότι ως το τέλος του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα κοινό κλιμάκιο FIFA-UEFA για την επίλυση των προβλημάτων, πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ