Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Άρης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΚΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε τον κόσμο του συλλόγου για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, που αφορούν την σπουδαία φιλική αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα στο περιθώριο του αγώνα θα τιμηθούν ο Δημήτρης Ιτούδης, οι χάλκινοι ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Μάντης-Καγιαλής, αλλά και η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2016. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. σας ενημερώνει ό,τι ξεκίνησε σήμερα (05/09) η διάθεση των εισιτηρίων για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (11/09) και ώρα 19:00 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας,στο «Nick Galis Hall». 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητάς και του ΑΜΚΑ τους) από το εκδοτήριο 6 (βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του «Παλέ») καθημερινά από τις 12:00 ως τις 20:00 και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA. 

Οι τιμές: 
Θύρες 1-4-5-6-7-8-9-10: 10€ 
Θύρες 8-9 VIP: 12€ 
Θύρες 2-3: 15€ 
Παιδικό: 5€ (6 ως 12 ετών) 
*Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας 

Βραβεύσεις 
Στο περιθώριο της αναμέτρησης η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα τιμήσει την ρωσική ομάδα και τον Έλληνα προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης, τους χάλκινους Ολυμπιονίκες στα σκάφη 470 της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΡΗ για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2016».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ