Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οργή Σπανού για την διαιτησία

Πολλά παράπονα έχουν από την διαιτησία της αναμέτρησης με την Καλλονή έχουν στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου θεωρεί πως ο Ναπολεόνι καλυπτόταν από τον Πιπίνη στην φάση του γκολ που ακυρώθηκε και οι άνθρωποί της τονίζουν πως υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.

Τα παράπονά του πήγε να εκφράσει στα αποδυτήρια των διαιτητών και ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, ο οποίος όταν έφτασε σε αυτά βρήκε κλειδωμένη την πόρτα. Αυτό τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να φωνάζει έξω από αυτά…

«Έχετε κάνει αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Πιπίνης κάλυπτε τον Ναπολεόνι! Πρώτα δεν μας σέβεστε και μετά κλειδώνεστε στα αποδυτήρια», είπε σε επιθετικό ύφος ο Σπανός στους διαιτητές, οι οποίοι ήταν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα ζήτησαν μια δήλωσε από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, ο οποίος γύρισε και τους είπε: «Τι να σας πω; Πείτε ότι ο Σπανός λέει για αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε και ο Χριστόφορος Ζωγράφος που ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης και σε συνομιλία που είχε με στέλεχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, του είπε πως έχει πει στον Ευθυμιάδη ότι έχει κάνει λάθος, αλλά ότι θέλει να δει και την φάση σε επανάληψη για να βεβαιωθεί. Όταν ενημερώθηκε πως και από το ριπλέι φαίνεται πως δεν υπάρχει οφσάιντ, τότε είπε «αν φαίνεται το ίδιο και από το ριπλέι, τότε του τα έχω πει όλα, ότι έχει κάνει λάθος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ