Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρεσε ο ΟΦΗ με Καλλονή

Καλό ποδόσφαιρο έπαιξε για ακόμη μια φορά ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλα, επικρατώντας εύκολα 2-0 της Καλλονής σε φιλικό ματς που επί της ουσίας αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Football League.

Πολύ καλός για τους γηπεδούχους ήταν ξανά ο Ιβοριανός φορ Τζίλι Βουό που φέτος θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα όπλα των Κρητικών. Αυτός άνοιξε το σκορ στο 9′ με ωραία προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Κοιλιάρα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Νιόπλιας άλλαξε αρκετούς παίκτες του, όμως ο ΟΦΗ συνέχιζε να πιέζει για περισσότερα γκολ. Τελικά, στο 79′, μετά από κόρνερ του Κιάσσου και διώξιμο της άμυνας, ο Βρεττός πέτυχε το τελικό 2-0 με τρομερό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας(66′ Χύσι), Οστοιτς, Κώτσιος (66′ Φαζός), Νάστος, Χαντί (66′ Βρεττός), Μπουρσέλης (46′ Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66′ Μάνος), Βουό (46′ Ογκμποε), Μασάδο (66′ Κιάσσος).

Καλλονή: Ταίρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86′ Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49′ Γιούκαρης), Λιταινάς (54′ Ντάλλας), Αντερσον Ντα Σίλβα (80′ Αρναούτογλου), Φράγκος (70′ Χιντασέλι), Κέρι Φλόρεντς, Λουτσιάν Μπουρντουάν (75′ Σοφιανής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ