Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φαρίντ: «Δεν με νοιάζουν τα στατιστικά μου, αλλά μόνο η νίκη»

Ο Κένεθ Φαρίντ σχολίασε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά του, αλλά για το αποτέλεσμα. Το ντεμπούτο του συνοδεύτηκε από τη νίκη των «πράσινων» επί της Παρί για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Αμερικανό ψηλό να αφήνει καλές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα, ήταν κλειστό παιχνίδι, καθώς ήταν συνέχεια κοντά μας. Η Παρί είχε ρυθμό, πίεζε και προσπάθησε να σκοράρει σε γρήγορες επιθέσεις, αλλά καταφέραμε να τους σταματήσουμε».

Για την πρεμιέρα του στα πράσινα: «Ναι είμαι ικανοποιημένος από το ντεμπούτο μου, αλλά δεν με νοιάζουν τα στατιστικά μου. Με ενδιαφέρει η νίκη και τίποτε άλλο.

Όταν ήμουν συμπαίκτης με τον Φαγιέ στην Ιταλία του έμαθα κάποια από τα κόλπα μου, όμως στο τέλος της ημέρας είναι δύσκολο να είσαι αντίπαλός μου, γιατί, παρότι σου έχω πει τι θα κάνω, καταφέρνω και το κάνω εναντίον σου. Ξέρει ο αντίπαλος ότι θα προσπαθήσω να του επιτεθώ.

Είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Προσωπικά έχω ανεβάσει τον πήχη, ξέρω ότι μπορώ να παίξω στην Ευρωλίγκα».

Για το επόμενο ματς: «Θα πάμε στη Μαδρίτη με την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο τώρα. Ειδικά μετά τη σημερινή εμφάνιση. Θα πάμε εκεί με το κεφάλι ψηλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ