Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι «πράσινοι» ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς άλλα προβλήματα το απόγευμα του Σαββάτου (7/11) την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο (7/11, 21:00), μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Ράφα Μπενίτεθ είδε προς απόλυτη ικανοποίησή του τον Άλεξ Γερεμέγεφ να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και να συμμετέχει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Ρενάτο Σάντσες συνέχισε τη θεραπεία του λόγω της θλάσης στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ενώ ατομικά προπονήθηκε κι ο Ντάβιντε Καλάμπρια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ