Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μποροβήλος: «Θα είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα»

Σίγουρος πως παρά τα προβλήματα το προσεχές πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν παρακολουθήσει οι Έλληνες φίλαθλοι εμφανίστηκε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση Λίγκας-Κοντονή, τόνισε πως χωρίς βελτίωση στο κομμάτι της διαιτησίας δεν υπάρχουν ουσιαστικά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση. Εκτιμώ ότι θα έχουμε μπάλα στις 10 του μήνα κάτι που είναι ζητούμενο. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω θεσμικά ότι μπορούμε να τα λύσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εκλογές την 1η του Οκτώβρη στην ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα σαν Λίγκα θα κοιτάξουμε να παρέμβουμε για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο που θέλει ο υγιής φίλαθλος.

Νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα και θα είναι το πιο συναρπαστικό και το πιο καλό πρωτάθλημα. Χωρίς την βελτίωση της διαιτησίας νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε αισιόδοξοι, εκτιμώ πως και σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξει μια ποιοτική αναβάθμιση και μαζί καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ