Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο 92′ έκλεψε τον βαθμό ο Αγροτικός

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Ζακύνθου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο γήπεδο του Ευόσμου.

Με βάση την εξέλιξη του αγώνα οι νησιώτες μπορούν να αισθάνονται απογοητευμένοι, μιας και κρατούσαν τους τρεις βαθμούς έως τις καθυστερήσεις, όμως στο 92′ ο Καπίας λύτρωσε την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, η οποία γλίτωσε την εντός έδρας ήττα.

Η Ζάκυνθος, λοιπόν, είχε μπει πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ με δυνατό σουτ του Οικονόμου, ενώ στο 10′ το σουτ του Λέκκα μετά από πάσα του Οικονόμου ήταν για λίγο άστοχο.

Στο 15′ οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο πλησίασαν εκ νέου στο 0-2, αλλά ο Βοσνιάδης σταμάτησε την προβολή του Κρολ, ενώ στο 37′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε το ματς, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα και όλα έδειχναν πως η Ζάκυνθος θα επέστρεφε στις νίκες ύστερα από τρία αρνητικά αποτελέσματα.

Όμως, στο 92′ ο Καπίας λύτρωσε τους πράσινους, καθώς βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Γεωργιάδης, Παλάσκας, Καρακατσάνης (50′ Κρυστάλλης), Πέεφ (82′ Χατζηλιάδης), Μίλιτς, Καθάριος (70′ Αθανασιάδης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Πιτταράς (81′ Χατζησάββας), Κριτσμάρεβιτς, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ, Λέκκας (71′ Βαρέλα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ