Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ένας ΠΑΟΚ, δύο πρόσωπα…

Σαν ένας άλλος Dr Jekyll and Mr Hyde, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε δύο πρόσωπα και αναδείχθηκε ισόπαλος στο φιλικό ματς στην Βέροια με την τοπική ομάδα (2-2). 

Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκε της Βέροιας με 2-0 με γκολ των Κάμπος και Αθανασιάδης, αλλά και προβληματικός στο δεύτερο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν (Καπετάνος και Γ. Παπαδόπουλος οι σκόρερ) και να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε… φαντασία στην επίθεση, αλλά στην άμυνα τα πράγματα δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Μπρκιτς (βέβαια στα γκολ θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα), τότε το… παθητικό θα ήταν μεγαλύτερο από «δύο». Σημειώνεται, πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αρκετές απουσίες, λόγω Εθνικών υποχρεώσεων, ενώ σε ό,τι αφορά στη Βέροια την παράσταση έκλεψαν οι Σισίνιο, Καπετάνος και Γιάννης Παπαδόπουλος, που σημείωσε μία γκολάρα!

Το παιχνίδι άρχισε να αποκτάει ρυθμό μετά το πρώτο τέταρτο και τον ΠΑΟΚ να πλησιάζει απειλητικά την εστία της Βέροιας.

Στο 17′ ο Κλάους αστόχησε από κοντά βρίσκοντας την εξωτερική πλευρά των διχτύων, και λίγο αργότερα ο Περέιρα βγήκε απέναντι από τον Λόπεθ αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω.

Τελικά ο «δικέφαλος» χτύπησε στην κόντρα και με ωραία αντεπίθεση ο Τζαλμά βρέθηκε «φάτσα» με τον Ισπανό πορτιέρο των γηπεδούχων, τον απέφυγε και έγραψε εύκολα το 0-1 στο 26′.

Στο 33′ ήταν η σειρά του Αθανασιάδη να χριστεί σκόρερ όταν ο Περέιρα άνοιξε στον Τζάλμα και αυτός έκανε την ασίστ στον αρχηγό του για να κάνει το 0-2 με το κεφάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά, και γρήγορα απώλεσε το προβάδισμα. Στο 53′ ο Καπετάνος μέσα από την μεγάλη περιοχή είδε τον Μπρκιτς έξω από την εστία του και τον «κρέμασε» για το 1-2 και στο 56′ ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τα 30 μέτρα νίκησε το Σέρβο κίπερ με δυνατό σουτ για το 2-2.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε γρήγορα να ανακτήσει το προβάδισμα, και ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Λέοβατς στα αριστερά της περιοχής τον γηπεδούχων, αυτός του ξανασέρβιρε αλλά ο Ολλανδός αστόχησε από κοντά για το 2-3.

Τελευταία φάση πριν το τέλος, καθώς ο ρυθμός «έπεσε» ήταν αυτή του Ολλανδού, με τις αλλαγές των δυο προπονητών να επηρεάζουν ξεκάθαρα τον ρυθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Χαροντάκης, Μαλόν (81’ Ασίγκμπα), Σισοκό (40’ Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας (46’ Παπαστεργιανός), Παπαδόπουλος (81’ Λινάρδος), Σαρπόνγκ (60’ Μίλιεβιτς), Άρσε (46’ Σισίνιο), Κάλβο (73’ Μαυριάς), Καπετάνος (60’ Βίτι).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Μάτος (46’ Λέοβατς), Μπίσεσβαρ (76’ Δημητριάδης), Κάνιας, Πέλκας (76’ Τζοβάρας), Περέιρα (62’ Κοροβέσης), Τζάλμα Κάμπος (76’ Δεληγιαννίδης), Αθανασιάδης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ