Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Παναθηναϊκός και Ακρόπολη μαζί: Απίθανα νυχτερινά πλάνα από τα έργα στον Βοτανικό

Νέα πλάνα, αλλά αυτή τη φορά… by night, από την πρόοδο των εργασιών στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Drone κατέγραψε τη μορφή που έχει πλέον το εργοτάξιο στον χώρο, όπου θα στεγαστούν τα όνειρα εκατομμυρίων φίλων του τριφυλλιού και το πόσο έχουν προχωρήσει τα έργα, δίνοντας μία εντελώς διαφορετική ματιά απ’ όσες είχαμε συνηθίσει, καθώς η λήψη έγινε ενώ είχε νυχτώσει.

Στο βίντεο, μάλιστα, που δημοσιεύτηκε από το κανάλι του “Dronetube”, δεσπόζει η Ακρόπολη, η οποία φαίνεται από το γήπεδο.

Κι αυτός, άλλωστε, είναι ένας από τους στόχους που έχουν προαναγγελθεί: από σημεία του γηπέδου δηλαδή και δεδομένα, οι κάμερες να μπορούν να έχουν οπτική πρόσβαση στο κορυφαίο μνημείο.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένας οπτικός συνδυασμός που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θα θέσει το νέο γήπεδο ως σημαντικό τοπόσημο της πρωτεύουσας.

Σημειώνεται ότι στόχος όλων είναι την άνοιξη του 2027 να είναι τα πάντα έτοιμα, ώστε οι πράσινοι να αγωνιστούν στον Βοτανικό τη σεζόν 2027-28.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ