Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός ο Γάλλος θέλει να γίνει προπονητής

Ο Ουμτιτί αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «TF1» ότι σκοπεύει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Μετά τη βράβευσή του στο «Parc des Princes», πριν από τη νίκη της Γαλλίας επί του Αζερμπαϊτζάν με 3-0, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 επιβεβαίωσε ότι η απόφαση για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση είχε ληφθεί εδώ και καιρό:

«Η απόφασή μου είχε παρθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, οπότε το έχω αποδεχθεί. Πάντα ήθελα να γίνω προπονητής και η επιθυμία να μεταδώσω τις γνώσεις μου είναι μεγάλη. Νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο είχα πάντα μια συνολική εικόνα, ήμουν ηγέτης και έπαιρνα αποφάσεις.

Θέλω να έχω ευθύνες, αλλά πρέπει πρώτα να εκπαιδευτώ. Το ότι υπήρξα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει πως θα είμαι αυτόματα και καλός προπονητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ