Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δέσποινα Βανδή: H πρώτη ανάρτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη δικαστική του περιπέτεια (ΦΩΤΟ)

Κόντρα στις φήμες που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή πολύ ενοχλημένη με τα όσα συνέβησαν πριν το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη στο γλέντι με τις τσικουδιές, η ίδια αποδεικνύει πως εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τον σύντροφό της.

Λίγες μόλις ώρες μετά το δικαστήριο που έκρινε ένοχο τον Βασίλη Μπισμπίκη για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης οδηγού σε υποχρεώσεις άρθρου 47 ΚΟΚ (εγκατάλειψη οχημάτων), μετά το τροχαίο στη Φιλοθέη, η Βανδή πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση αφιερωμένη στον ηθοποιό.

Χωρίς να έχει σχολιάσει το παραμικρό για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, η ίδια μοιράστηκε σε instagram story το πόστερ της νέας θεατρικής παράστασης που σκηνοθετεί ο Μπισμπίκης «Άνθρωποι και Ποντίκια».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δέσποινα Βανδή έχει αρνηθεί να κάνει δηλώσεις σε όλους τους δημοσιογράφους που την κάλεσαν να μιλήσει για το συμβάν, ακόμα και σε τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία έχει και προσωπική επαφή.

Δείτε την ανάρτησή της:

Μπισμπίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ