Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κηφισιά – ΑΕΚ: Μεταφέρεται στο Περιστέρι μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Μετά την αδυναμία της Κηφισιάς να βρει συμβιβαστική λύση με τον Παναθηναϊκό για την ενεργοποίηση της συμφωνίας της με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, η υπόθεση οδηγήθηκε στα πολιτικά δικαστήρια.

Το κλαμπ των Βορείων Προαστίων κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά των ιθυνόντων του Ολυμπιακού Σταδίου. Η εκδίκαση έγινε την Παρασκευή (26/9) και τη Δευτέρα (29/9) το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή.

Η πλευρά του συλλόγου της Αττικής κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε υπογράψει με το ΟΑΚΑ και ζήτησε τη χρήση του γηπέδου με προσωρινή διαταγή, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό. Μέχρι στιγμής η Κηφισιά δεν έχει ενημερωθεί για το σκεπτικό της απόφασης, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Κηφισιά αναμένεται να μετακομίσει στη Νεάπολη και να χρησιμοποιεί ως μόνιμη έδρα το γήπεδο του Ιωνικού, ενώ το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ