Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Ηρακλή Χαλκίδας

Με τρεις παίκτες ενισχύθηκε το Σάββατο ο Ηρακλής Χαλκίδας, συνεχίζοντας έτσι το μεταγραφικό ντεμαράζ που ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι στη Volley League ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουκρανού Κύριλο Κλόσχκο και των Παναγιώτη Μπερμπέρογλου και Ηρακλή Κολτσιάκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ουκρανού αθλητή βόλεϊ, Kyrylo Clochko (Κύριλος Κλόσχκο). 

Πρόκειται για ακραίο επιθετικό, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ουκρανικού βόλεϊ, που έρχεται να ολοκληρώσει το ρόστερ των ακραίων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS. 

O Κlochko έχει ύψος 1.98, αγωνιζόταν στη LOKOMOTIV HARΚΟVO και έχει διατελέσει αρχηγός της εθνικής εφήβων της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. 

Τον Κlochko, που θα συμμετέχει σήμερα Σάββατο 27/8 στην βραδινή προπόνηση, υποδέχτηκαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι προπονητές της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης και Χρήστος Μπουκουβάλας». 

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Παναγιώτη Μπερμπέρογλου και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας. 

Ο Μπερμπέρογλου αποκτήθηκε από τον Αίαντα Ευόσμου, αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο, είναι γεννημένος στις 21-9-1993 και έχει ύψος 1.84μ. 

Ο Παναγιώτη Μπερμπέρογλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δήλωσε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχω στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας που κάνει το ντεμπούτο του στη volleyleage. θα προσπαθήσω να δουλέψω και να δώσω όσα πιο πολλά μπορώ για την καλύτερη πορεία της ομάδας. 

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρόνια και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε». 

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Κολτσιάκη (αδελφός του Μάκη Κολτσιάκη) και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας. 

Ο Κολτσιάκης junior αποκτήθηκε από τη ΜΕΝΤ, αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου, είναι γεννημένος στις 23-8-1997 και έχει ύψος 1.94μ. Εκτός από τη συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα θα ενισχύσει σημαντικά, μαζί με τον Κυριάκο Σπυριούνη, και την ομάδα των εφήβων. 

Ο Γιώργος Κολτσιάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας και μου δίνεται ή δυνατότητα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κορυφαίο επίπεδο. Γνωρίζω τη δυναμική της ομάδας, αλλά και τη στήριξη που έχει από τον κόσμο της Χαλκίδας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μία επιτυχημένη χρόνια, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ