Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Η θερμή αγκαλιά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου με τον Ομπράντοβιτς στην Αυστραλία (ΦΩΤΟ)

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πέρασε περισσότερο από μία δεκαετία στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι άνθρωποι. Όχι μόνο από τους οπαδούς, αλλά και από την ίδια την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Γι’ αυτό και κάθε χρόνο τιμάει με την παρουσία του το τουρνουά που διοργανώνουν οι πράσινοι στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Φέτος, ο Σέρβος τεχνικός της Παρτιζάν βρέθηκε αντιμέτωπος με το τριφύλλι στην Αυστραλία. Εκεί είχε και μια πολύ όμορφη συνάντηση με την Δέσποινα Γιαννακοπούλου, τη μητέρα του νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη και χήρα του επί σειρά ετών εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ