Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League: Αποφασίστηκε η έδρα του αγώνα Κηφισιά – Άρης

Οριστικοποιήθηκε η έδρα του αγώνα Κηφισιά – Άρης για την 4η αγωνιστική της Super League, έπειτα από τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της λίγκας το μεσημέρι της Δευτέρας (15/9).

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο. Το ματς της Κηφισιάς με την ΑΕΚ έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα των βορείων προαστίων είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιωνικό και τον Δήμο Νίκαιας / Ρέντη για το γήπεδο της Νεάπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2025, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων με γηπεδούχο την ΠΑΕ Κηφισιά, για την 4η ως και 14η αγωνιστική, κανονικής περιόδου, Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και, εν γένει, επιλογή λύσης διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ Κηφισιά, για την ίδια διοργάνωση, μέχρι το πέρας αυτής.

2/ Διάφορα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ