Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επέστρεψε στον Κόροιβο ο Μπεκρής

Την επιστροφή του Ανδρέα Μπεκρή στον Κόροιβο ανακοίνωσε η ομάδα της Αμαλιάδας, με τον 23χρονο γκαρντ να επιστρέφει στον σύλλογο που ανδρώθηκε μπασκετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος με πολύ χαρά καλωσορίζει στην Αμαλιάδα ένα δικό της παιδί, τον Αντρέα Μπεκρή που τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και επιστρέφει σπίτι του και στην αγαπημένη του ομάδα. Ο Αντρέας παράλληλα με τις σπουδές του αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ΄και την Β’ Εθνική κατηγορία και την χρονιά που πέρασε είχε 13 συμμετοχές και σημείωσε 21 πόντους.

Η ΚΑΕ Κόροιβος του δίνει την ευκαιρία στην αγωνιστική χρονιά που ξεκινά, με ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ενός έτους, να αποδείξει την αξία του και να δημιουργήσει την καριέρα του στην Basketleague με την ομάδα της πόλης του. Ο Αντρέας Μπεκρής γεννήθηκε το 1993, έχει ύψος 1,90μ και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ