Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιρέλα Μανιάνι: Παιχνίδια με την κόρη της στη θάλασσα! Δείτε πόσο μοιάζουν; (φωτο)

Με τη μεγαλύτερη αδυναμία της, την 5χρονη Μαρία αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τη Μιρέλα Μανιάνι. Η Ολυμπιονίκης που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες κατακτώντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 και της Αθήνας το 2004, βρέθηκε στο Τσιλιβί της Ζακύνθου να παραθερίζει μαζί με την αγαπημένη κορούλα της από τον Δεκαπενταύγουστο.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly.gr, η κορυφαία αθλήτρια του στίβου περνά ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές διακοπές της με τη μικρή Μαρία, με την  οποία είναι αχώριστες. Μαζί απολαμβάνουν δραστηριότητες που αγαπούν, ενώ το κολύμπι έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους!

«Η Μιρέλα αυτό το διάστημα είναι single και αφοσιωμένη στο μεγάλωμα της Μαρίας, καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη, με τον οποίο έχουν χωρίσει περίπου δύο χρόνια τώρα. Είναι γεγονός ότι στα μάτια της κόρης της βλέπει τον εαυτό της σε μικρή ηλικία και προσπαθεί να της εμφυσήσει την αγάπη για τον αθλητισμό», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Ολυμπιονίκη.

Την παράσταση έκλεψε και το αψεγάδιαστο κορμί της Μιρέλας Μανιάνι, που παραμένει fit στα 40. Το σμιλεμένο κορμί της, που δημιούργησε χάρη στην ενασχόλησή της με το στίβο, δεν παύει να αποτελεί προτεραιότητα, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μανούλα.

ΜΙΡΕΛΑ

ΜΙΡΕΛΑ

ΜΙΡΕΛΑ

ΜΙΡΕΛΑ

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ