Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ό,τι πετάει, το χτυπάμε»

Η διατήρηση του ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volley League και παράλληλα η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων (Λιγκ Καπ, Κύπελλο και Σούπερ Καπ) είναι οι μεγάλοι στόχοι που έβαλε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μαζί με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο, στην παρουσίαση της νέας ομάδας, που συνδυάστηκε και με την έναρξη της προετοιμασίας.

«Ο,τι πετάει το χτυπάμε» είπε χαρακτηριστικά ο Τσαλόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόκτηση ενός ξένου ακραίου και πέταξε και τα βέλη του στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα, που εκτίμησε πως τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό. «Πρέπει να πόνεσε πολύ τον Πιάτσα το περσινό πρωτάθλημα» είπε ο Τσαλόπουλος.

«Καλωσορίζω τους νέους παίκτες. Ενισχύσαμε την ομάδα στον μεγαλύτερο βαθμό. Ελπίζω να είμαστε γεροί, να μην έχουμε τραυματισμούς και να ξεπερνάμε γρήγορα τα προβλήματα ώστε να φτάσουμε ψηλά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους» δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Για τα χαρακτηριστικά του φετινού ΠΑΟΚ ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι νωρίς. Την ταυτότητά μας θα τη χτίσουμε μέσα στη χρονιά. Η κατάκτηση της κορυφής είναι ο στόχος μας. Το Super Cup είναι ένας στόχος που θέλουμε, όμως ο πιο βαρύς τίτλος είναι αυτός του πρωταθλητή. Οταν είσαι πρώτος, όλοι θέλουν να σε περάσουν. Είμαστε πρωταθλητές όπως και πέρυσι και τα καταφέραμε, όμως κάθε καινούργια χρονιά είναι ακόμη πιο δύσκολη. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και να φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα».

Ο πρόεδρος του τμήματος, Αντώνης Τσαλόπουλος, είπε: «Ξεκινάμε με ελπίδες και όνειρα. Εύχομαι να… τριτώσει το καλό. Εύχομαι υγεία κι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Εχουμε πολλά καινούργια πρόσωπα, κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να ενισχύσουμε την ομάδα. Ζητάω από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μέσω της αγοράς διαρκείας και να είμαστε καλά από οικονομικής άποψης τη χρονιά που ακολουθεί».

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν οι: Βλάντο Πέτκοβιτς, Γιάννης Παντακίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Χάρης Σακόγλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Σωτηρίου, Νίκος Σμαραγδής και Ερνάντο Γκόμεζ.

Οι Δημήτρης Γκαράς, Ανδρέας Ανδρεάδης και Θάνος Τερζής, οι οποίοι βρίσκονται σε προετοιμασία και φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ελλάδας, και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία αργότερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ